Cookies

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. U kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uitschakelen in de instellingen. - Bekijk cookie instellingen

Ga naar inhoud

ELSA lab event: Duurzaamheid nastreven in het voedseldomein met behulp van AI-innovatie

Gepubliceerd op 6 november 2024

RSS Feed

Dit artikel is geplaatst op: nlaic

Op 2 december a.s. organiseert het ELSA lab AI for Sustainable Food Systems (AI4SFS) van Wageningen University & Research (WUR) het jaarlijkse ELSA event waarbij innovatieve softwareontwikkelaars en hardware leveranciers, onderzoekers, beleidsmakers en ketenpartners leren, presenteren en in gesprek gaan over AI in agri-food. Onderwerpen van gesprek zijn de te nemen afwegingen binnen duurzaam ondernemerschap, bijvoorbeeld: “Hoe kunnen AI-innovaties worden ingezet zodat duurzaamheid en bedrijfsdoelen elkaar kunnen versterken?

Het programma is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in AI in de duurzame voedselketen, onder wie boeren, telers, ketenpartijen, onderzoekers, tech-ontwikkelaars en beleidsmakers. De dagvoorzitter van dit event is duurzaam ondernemer Leen Zevenbergen. In 1985 richtte hij Bolesian op, het eerste AI-bedrijf in Nederland. Sindsdien heeft hij wereldwijd 21 bedrijven opgericht met een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook is hij oprichter van B For Good Leaders en B Lab Europe, de non-profit achter de Europese B Corp gemeenschap.

Dit event zal Engelstalig zijn. Het programma kan tussentijds wijzigen.

Interesse?

Meer informatie? Bekijk hier het volledige programma en meld u aan.

  • Privacy overzicht
  • Noodzakelijke cookies
  • Cookies van derden
  • Aanvullende cookies
  • Privacy en cookies

Deze website maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren.

Strikt Noodzakelijke Cookies moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat wij uw voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.

Deze website gebruikt Google Analytics, Hotjar en Facebook pixel om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's.

Door deze cookie ingeschakeld te houden, kunnen we onze website verbeteren.

Deze website gebruikt de volgende aanvullende cookies/services:

Meer over onze cookies