Cookies

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. U kunt meer informatie vinden over welke cookies we gebruiken of deze uitschakelen in de instellingen. - Bekijk cookie instellingen

Ga naar inhoud

ELSA Lab Event: Duurzaamheid in het voedseldomein met behulp van AI-innovatie

Gepubliceerd op 6 november 2024

RSS Feed

Dit artikel is geplaatst op: nlaic

Met AI-innovaties richting een duurzaam voedselsysteem? Het jaarlijkse ELSA event van Wageningen University & Research (WUR) biedt dé kans om te ontdekken hoe verantwoord ondernemerschap en AI elkaar versterken binnen de agri-foodsector. Onze werkgroep Landbouw en Voeding ondersteunt dit evenement, dat inzicht geeft in de kansen van AI voor duurzame voedselproductie.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit event delen softwareontwikkelaars, hardwareleveranciers, beleidsmakers en onderzoekers hun inzichten. Onder leiding van dagvoorzitter Leen Zevenbergen, pionier in AI en duurzaamheid, verkent u de rol van AI in het verbeteren van bedrijfsdoelen én duurzaamheid. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen en bij te dragen aan deze cruciale discussies.

Details

  • Datum: 2 december 2024
  • Tijd: 09.30 – 14.30 uur (aansluitend borrel)
  • Locatie: Wageningen Campus, Omnia
  • Doelgroep: Actoren in AI voor het voedselsysteem, zoals software- en hardwareontwikkelaars, financiers, beleidsmakers en ketenpartners


Meld u aan vóór 25 november en deel deze uitnodiging gerust binnen uw netwerk. Bekijk hier het programma en meld u aan!

  • Privacy overzicht
  • Noodzakelijke cookies
  • Cookies van derden
  • Aanvullende cookies
  • Privacy en cookies

Deze website maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren.

Strikt Noodzakelijke Cookies moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat wij uw voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.

Deze website gebruikt Google Analytics, Hotjar en Facebook pixel om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's.

Door deze cookie ingeschakeld te houden, kunnen we onze website verbeteren.

Deze website gebruikt de volgende aanvullende cookies/services:

Meer over onze cookies